Обществени събития

По случай наближаващия празник "Кюстендилска пролет", всеки заявил /капарирал/ ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ на СВАТБА за град Кюстендил преди 21 Март 2016 г. получава бонус ФОТОЗАСНЕМАНЕ на СВАТБА!

Промоцията е валидна за първите 5 /пет/ заявени дати и не включва пакет "Престиж"

За повече информация заповядайте в Студио Видеограф!

„Слуховете за моята смърт са силно преувеличени.“ казва Марк Твен по повод публикации във вестници, че е тежко болен! Истината обаче е друга, всъщност Джеймс Рос Клеменс, братовчед на Марк Твен, бил болен. Не е ясно защо хората започнали да смятат, че става въпрос за Твен.

 

Същото се получава и много години по-късно - в наши дни!

 

Светлин Минков не е част от екипа на Студио Видеограф! Това, че живеем и работим в град Кюстендил, това че се познаваме и заедно сме заснели не една и две сватби, НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ В ТОВА КОЕТО ПРАВИ ИЛИ НЕПРАВИ! КРАЙНО НЕКОРЕКТНО И НЕЛОГИЧНО Е ДА НИ ОБВИНЯВАТЕ ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА КОЛЕГИ, СЪГРАЖДАНИ, ПОЗНАТИ, ПРИЯТЕЛИ И Т.Н. МОЛЯ, ПРЕДИ ДА НИ ХУЛИТЕ И ОБИЖДАТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ДАЛИ ПЪК НЕ НИ БЪРКАТЕ С НЯКОГО!

 

С уважение: Ярослав Ставрев!

 

 

 

Само през Август!Детска фотосесия в Крепост Хисарлъка с тематични детски костюми! 10 броя снимки обработени и отпечатани на матова фотохартия с размер 10х15 см.! Всеки споделил плаща 20 лв. вместо 30 лв.!

Posted by Видеограф on 30 юли 2015 г.

Абитуриентският Ви бал наближава, а вие все още не сте наели видео оператор, който да запази спомена от събитието? Помислете!

Студио Видеограф предлага ‪‎видеозаснемане‬ за индивидуални ‪‎абитуриенти‬ и паралелки!

Наемайки екипа на Студио Видеограф, получавате отлично Full HD качество на картина, звук и съдържание, компютърна обработка на целия филм, индивидуална кутия с обложка за всеки от класа, финален клип и коректно отношение!

Готовия филм получавате най-късно един месец след бала!!!
Филма ще бъде заснет от оператор с над 10 години опит в работата с абитуриенти!

 

 

 

Прочетете още за Видеозаснемане на абитуриенти

Йоана и Владимир

 

Благодарим Ви, че ни помогнахте да запазим чудесни спомени от нашето сватбено тържество. Организацията беше перфектна, н...

Публикувахте от Yoana Sotirova в 19 октомври 2015 г.