Сватбен фотограф и оператор в София, Кюстендил, Благоевград, Дупница

Здравейте, ние сме Студио Видеограф гр. Кюстендил и предлагаме:

Видеозаснемане

Студио „Видеограф“ предлага видеозаснемане на сватби, кръщенета, семейни, фирмени и обществени събития. За да си видеооператор не е достатъчно просто да имаш видео камера, фейсбук страница, реклами в тематични сайтове и визитки. Това е работа, в която се влага емоция, сърце, старание, вдъхновение, креативност, организираност и не на последно място все пак трябва да знаеш какво правиш! 25 кадъра в секунда не са никак малко, за да си позволиш да изпуснеш момента. Разгледайте наши работи тук и ако Ви харесат се свържете с нас!


Семейна фотография

Студио „Видеограф“ предлага фотозаснемане на сватби /сватбен фотограф/, кръщенета, семейни, фирмени и обществени събития. Семейната /сватбена/ фотография е също толкова важно нещо, както семейното видео. И пак ще се повторим, за да си семеен фотограф не е достатъчно да имаш фотоапарат - та дори и той да е много скъп, а телефонът ти, за който в рекламата казват, че прави наистина страхотни снимки е просто телефон. Това са събития, при които трябва да се улови емоцията – това е нещо, което може да се научи, може да ти идва „отвътре“, може да се натрупа с годините опит – но не всеки го притежава! Разгледайте наши работи тук и ако Ви харесат се свържете с нас!

 

Тематични фотосесии

Лична, семейна, детска фотосесия – ние можем да Ви предложим всичко. Ако имате идея, която все още не ни е хрумнала – споделете я с нас и заедно ще я осъществим. Има моменти, които трябва да се запазят от професионалисти. Разгледайте наши работи тук и ако Ви харесват обадете ни се!

 

Градска фотография, градско видео и още нещо….

И за да Ви убедим, че работата ни е страст, хоби и удоволствие в свободното си време ние правим това – не за пари и слава, а защото обичаме града, природата и това което правим.

 

Фото сувенири и други

Ние изработваме и персонализирани продукти – за подарък, за спомен или просто, за да изненадаш близък човек. Керамични чаши със снимка, магнити, преспапиета са само част от продуктите които предлагаме.

Рекламни услуги

Изработка на визитки, рекламни флаери, календари, банери и интернет реклама, видеоклипове, рекламни сувенири и др.
 

"Единственият начин да вършиш отлична работа е да обичаш това, което правиш. Ако не сте го открили още, продължавайте да търсите! Не се примирявайте! И както при всички въпроси, свързани със сърцето, то ще ви подскаже кога сте го намерили." , е казал Стив Джобс, а ние обичаме своята работа и се надяваме да я вършим наистина отлично.