Сватбена агенция

Сватбена агенция КюстендилМного, много често нашите клиенти се допитват до нас с въпроси, които са по-скоро от компетенцията на сватбените агенции!

 

Въпреки, че нашата работа основно е да снимаме, било с видеокамера или фотоапарат, когато отидем на сватба се оказва, че сватбения агент го няма! Обикновенно под названието "сватбен агент" или "сватбена агенция" се разбира екип от професионалисти, които се грижат в сватбения ден всичко да е наред! В Кюстендил това не е точно така, обикновено наетата сватбена агенция е ангажирана с украсата на сватбения ресторант, направата на булченския букет, украсата за колата и така нататък, но там където е необходимо да се намеси сватбената агенция в организацията по време на сватбата - няма никой! Там са сватбения фотограф, оператора, оркестъра и разбира се сватбарите! Оркестъра по време на изпълнение не може да бъде полезен, сватбарите ако знаеха, нямаше да питат и така стигаме до фотограф и оператор.

 

За да направим организирането на Вашата сватба по-лесно и по-приятно в тази част от сайта ще Ви предложим съвети за неща, с които сме се сблъсквали през годините!

Вярваме, че нашият опит ще Ви бъде от полза!

Сватбата не е най-важното събитие във вашият живот, но е едно от най-значимите, емоционални и красиви събития!

Ако се чудите от какво да спестите – нека да не е от видео и фото заснемане - това са Вашите спомени. Когато минат дни, месеци, години това, което остава са спомените! Позволете ни да ги съхраним!

И така кое е най – важното при избора на видео оператор и фотограф? Ако Ви идва наум цената – не е това. Най – важното не може да се обобщи с една дума по-скоро това са няколко фактора, които съвкупно ще Ви позволят да направите най – добрия избор. Разберете каква е ангажираността на видео оператора/фотографа в сватбения ден, какво ще получите като краен продукт – като времетраене, вид носител, брой снимки и т.н., след колко време ще го получите готовият продукт. Разгледайте портфолиото на видео оператора и на фотографа.

И незабравяйте - мислете не за това което ще дадете! Мислете за това какво ще получите!

Ние сме против предоставянето на комплексна услуга като обикновен маркетингов ход!

Предлагането на комплексна услуга е един занаятчийски подход. Никой професионалист не може да си позволи да каже, че работи с конкретно определен човек и с никой друг! Никога комплексната услуга не е по-добра като качество и цена! Професионалиста трябва да работи в екип с всеки един, който взима участие в сватбеното тържество! Комплексната услуга не може да е свързана с отстъпка в цената – работата на всеки от екипа си има цена!

Ако отстъпката е водещият слогън замислете се дали не ви „пробутват“ някой, който по – принцип не се занимава с това, а Вие сте харесали снимки или видео правени от друг?

Геогрина Тошева

 

Хубаво е човек да работи с хубви хора :) Нещата се получават мнооого хубаво ! Благодаря :)

Публикувахте от Georgina Tosheva в 5 август 2015 г.