Сватба

 

Сватбен сезон 2020 е в разгара си - свободните дати намаляват!

Спазвайки традицията да се развиваме и всяка следваща година да подобряваме това, което предлагаме, през 2020 година всички сватби, на които сме ангажирани само за фото или само видео заснемане, ще заснемем в екип с втори фотограф или втори оператор! Това ни дава възможност да снимаме едновременно в дома на булката и дома на младоженеца! Да пресъздадем сватбения ден в пълния му блясък, да покажем различни гледни точки, да уловим различни моменти и емоции!
Вярваме, че по този начин нашите клиенти ще получат по-добър продукт, като това няма да рефлектира върху цената!!!
При избор на "комплексна услуга" - видео и фото заснемане на сватба, можем да предложим един оператор и един фотограф!!!
Избирайки "комплексна услуга" - видео и фото заснемане на сватба Пакет "Стандарт"
получавате подарък фотокнига с размер 25х25 см.

 

Избирайки само видео или само фото заснемане на сватба получавате Пакет "Престиж" на цената на Пакет "Стандарт"!

 

 

Ние знаем, че сватбения ден е един от най-важните дни в живота Ви и за това правим всичко възможно Вие, нашите клиенти да получите най-доброто на което сме способни.

 

Стараейки се винаги да предлагаме по-добър продукт, ние от Студио Видеограф град Кюстендил залагаме на няколко неща, с които се отличаваме от конкуренцията:

 

  • гъвкави пакети за видеозаснемане на Вашата сватба
  • лични срещи "очи в очи" за уточняване на сценария в сватбения ден
  • индивидуален подход към всеки клиент
  • многокамерно заснемане на Вашата сватба / до първия танц/ - различни гледни точки /ако сме наети само за видео заснемане на сватба/
  • кратък неотегчителен сватбен филм - 2 часа
  • предсватбена и следсватбена видео сесия /при желание от ваша страна/
  • прецизен компютърен монтаж на целият филм - цветови корекции, изрязване на сцени, баланс на звук
  • финален клип с подбрани моменти
  • въздействащи менюта и обложки

 

 

Независимо от избрания пакет Вашият сватбен филм ще бъде заснет и обработен от екип с повече от 10 години опит в заснемането на сватби, кръщенета, абитуриентски балове, тържества и други! При нас - Студио Видеограф, няма "Екип А", "Екип Б" и прочие - така ние Ви гарантираме, че няма в деня на Вашият празник да изпратим колега, защото ние имаме поет друг ангажимент!

Всички сватби в град Кюстендил снимаме с две камери /когато е възможно/ до първия сватбен танц! Това се отнася само за сватби на който сме наети само за видеозаснемане!
Работим с професионален клас FULL HD камера Panasonic AG-HMC81, а за втора камера ползваме Nikon D750 или Nikon D7100 с 35 и 50 милиметрови твърди обективи. Целият видеоматериал се заснема и обработва в FULL HD стандарт с резолюция 1920х1080 пиксела.

Разполагаме с всичко необходимо, за да заснемем Вашият празник! За сватбените ресторанти, в които няма достатъчно светлина можем да използваме репортажно осветление с обща мощност 2000 вата - така си гарантираме, че дори и в най-тъмния сватбен ресторант можем да заснемем красиви снимки.

 

 

Икономик
450/лева
Видеозаснемане и компютърна обработка на:
ритуала в Обреден дом
ритуала в църквата
посрещане в ресторанта
първи сватбен танц
пожелания на гостите
Получавате:
Филм 1 час
5 комплекта DVD
1 комплект BLU-RAY
Избери
Престиж
950/лева
Видеозаснемане и компютърна обработка на:
Всичко от пакет "Стандарт"
плюс
двукамерно заснемане
на цялото тържество
предсватбена или следсватбена
видео сесия
Получавате:
Филм 2 часа
5 комплекта DVD
1 комплект BLU-RAY

*Цените са ориентировачни и може да се варират в зависимост от промяната в даден пакет! Цените са валидни за сватби в Кюстендил, за сватби в София, Благоевград, Дупница, Перник, Радомир и др. се начислява сума покриваща транспортни разходи, нощувки и др.!

Анита и Емил

 

Професионализъм, качество, бързина. Благодарим на Видеограф, че заснеха Нашият ден по такъв невероятен начин. Силно препоръчвам работата с тях!!!

Публикувахте от Anita Yosifova в 12 октомври 2015 г.