Екипът на Студио Видеограф винаги се е отнасял сериозно към заснемането на абитуриентските балове. Въпреки, че абитуриентския бал е едно от най-трудните тържества за видео заснемане ние винаги се стараем всеки от абитуриентите да бъде сниман по равно с останалите, а целият клас да получи стойностен завършен продукт.

Само при нас ще получите филм с отлично Full HD* качество на картина, звук и съдържание, заснемане от двама оператори с две камери в ресторанта и компютърна обработка на целият заснет материал. Финален клип и индивидуален диск със снимка на всеки един от Вас!

 

Получавате качествен продукт, който няма да се притеснявате да гледате в присъствието на родителите си! Всеки абитуриент получава своето копие от филма в кутия с обложка с негова снимка.

 

Нашият екип има повече от 15 години опит в работата с абитуриенти!

 

Когато избирате услуги, от които да се възползвате за абитуриентският си бал, имайте в предвид, че само чрез филма можете да си спомните за истинската емоция в деня на бала и балните тоалети!

 

Вашият абитуриентски филм включва:

  • час на класният ръководител
  • изпращане на випуска
  • абитуриентския бал в ресторанта - в деня на бала заснемането започва от влизането в ресторанта и завършва с традиционните речи на директора на училището и Вашият класен ръководител в полунощ!
  • финален клип - подбрани моменти от целият филм

 

Продължителността на филма е до 2 часа!

 

Цена на диск 45 лв. при минимум 20 заявени диска! Услугата се предплаща с 20 лв. капаро за всеки заявен диск, а останалата сума се заплаща при получаване - обикновено до връчването на дипломите за средно образование!!!

 

*Всеки получава стандартен DVD диск, а BLU-RAY диска с FULL HD качество остава в класния ръководител!!!